/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Miscellaneous Question


WIN 10 Pro on K1000

09/12/2016 1047 views
HI,

First time poster long time lurker, I am having an issue where we cannot see WIN 10 Pro showing up in the devices panel, all other versions of Windows show up but not 10 pro, we have a few systems running this at the moment and it would be tedious to say to them that we need to change from Pro to Enterprise, some are also BOYD so obviously putting enterprise on these would not be optimal.

Thanks for any input you can provide me :)
3 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • Also running the latest version of the Client and Server
  • Hello Beaker78, are you referring to the operating system panel that you see when attempting to run a script? (Under labels).
  • The symptoms seem to be related to a known issue that occurs when trying to run a script when there are multiple Windows 10 versions in the network environment and that is scheduled to be resolved in a future release of the K1000. If this is correct, the workaround would be to uncheck the "Select Specific Operating Systems" box and then select "Microsoft Windows" and run the script. This should cover all Windows versions including all Windows 10 versions.

Be the first to answer this question

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ