/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Setting up offboard backup for Kace SMA

12/11/2019 196 views

I keep getting an error when I try to set up the offboard backup information. I'm trying to back up to a NAS, so I'm using Samba. All of the documentation I find assumes I'm able to use a share name, but I don't have a share name for this folder so I have to use the full path. I've tried the server name and IP, and I've added a path with backslashes and forward slashes. I've tried my name as user, domain\user and user@domain.com. All of this gives me an unknown error when I click the Test button. I can't find anything in the logs with more info.

Does anyone have an example I can follow?


2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • What type of NAS (make or model)
  • Thanks for the response. It's a NetApp, but I don't manage it so I don't know the model or version. I do see a doc that says it uses the CIFS protocol.


Community Chosen Answer

1

Here I used a Synology NAS.


hCVU1Pmtr7sAAAAASUVORK5CYII=

Answered 12/11/2019 by: KevinG
Second Degree Brown Belt

  • Thanks. When I try the path without a leading forward slash, I get a network error. When I add the leading backslash, I get the unknown error.

    I tried Run Now to see if the error log would give me more information than the test did, but I only got a "samba failed: Unknown Error" entry followed by a "failed to copy .tgz to Samba share."

All Answers

This content is currently hidden from public view.
Reason: Member has been banned from the site spam For more information, visit our FAQ's.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share