/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Scripting Question


Scripts are downloaded to a different location and fails to install

02/18/2015 1350 views
I have a script to push to about 400 pc's. The location the information is place is different than it used to be. My test machine is a windows 7 32 bit.

They are being put in the following:
C:\ProgramData\Dell\Kace\user\tmp\\packages\kbots\
They used to be put into the following:
C:\ProgramData\Dell\KACE\kbots_cache\packages\kbots\

In the Script I use $(KACE_DEPENDENCY_DIR) in the Task-On Success-Launch a program-Directory
This has worked in the past, but not now. 
Has the Variable Name changed?

I have checked the "Windows Run As" information and the User/Password are correct. The test pc has the correct label, the script is enabled/online/production in the configuration. The correct windows operating systems are selected. 

Pulling my hair out!
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

Ok I got this to work!! It had nothing to do with the new location.

The pc was in the domain/computers OU instead of being in the OU it needed to be in. Once I put it where it belonged, and all group policies applied, it worked!!!

 

Answered 02/19/2015 by: karonwalkner@shannonhealth.org
Senior White Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

View more:

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ