/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


Office 2013 not Installing

09/02/2015 1225 views
I have several computers that I am configuring for a network.  All have Windows 7 Professional 64 bit. All the computers are identical.  The KASE system has been installing Office 2013 on all computers except one.  I has been 3 days now.  Office has install on all other computers without a problem.  What could be causing it not to install.
2 Comments   [ + ] Show comments

Comments

  • does that machine has package downloaded ? c:\programdata\dell\lkace\downloads .. If no then there is some issue with communication between machine and replication or kace server ( so many things ) . if yes , see what happen if you run it manually ( might be reboot needed , pre req missing and so on ). also do check the disk space.
  • The first thing would be is does a force inventory work with the machine that isnt installing office? The next thing to check would be whether there are any programs in c:\programdata\dell\lkace\downloads. If force inventory isnt working I would simply just uninstall and reinstall the Kace Client.

All Answers

0
Office 2013 32 Bit or 64 Bit?
Answered 09/11/2015 by: jagadeish
Red Belt

0
32 bit
Answered 09/11/2015 by: jdcook
Senior White Belt

  • Does this machine contain any Visio/Project 2013 64 Bit?
    • No. Office finally installed but it took several days.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ