/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


KACE Patching

07/20/2016 878 views
Patching works really good overall with KACE, except I have one PC that consistently get status of error (Log Upload Failed) and never has completed successfully. After many searches to find an answer for a fix I have have not been able to fix this - any suggestions? Also I have PCs get just status of error  they usually eventually patch but is there something I can do to prevent errors?
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

1
if it is one box you might want to try this. Turn on debugging and try to patch that one machine and see what the debug log says if it fails. Unfortunately not, errors still happen from time to time on mine and I just let it run and clears up on the next cycle. There could be a variety of things that do that but the debugging might give you an idea. 

https://support.software.dell.com/kb/116859
Answered 07/20/2016 by: nshah
Red Belt

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ