/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Question


Kace 1000 software installation problems

07/05/2017 1698 views
Hi everybody!

Im having problems with software installs through the k1000. Basically, when I push something like Java to a machine, it fails to install. 
The status under managed installation tasks is "Not Installed". If I check under c:\Program Data\Package Cache, there is no entry for Java at all. 
I made a change to the labels before this happened, but I have tried to bypass this by using the name of the test pc instead. 
Still nothing. 
So, where are the logs to find out what is going on? The version I am running is 7.0.121306.
1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • do you get a popup on the machine you are installing to? Anything saying that the Kace Agent is trying to install something?

All Answers

0

How are you deploying java...?
Script or a managed install...?
Have you gotten your parameters right?

Some link for you to read up on

http://www.itninja.com/question/managed-install-for-java-8-update-66

http://www.itninja.com/question/managed-install-java-8-update-40

Answered 07/06/2017 by: akmagnum
Red Belt

  • Thanks for the links! Ill read up on them. I found out what the problem was... I wasnt ticking prepend msiexec.exe.
    Once I ticked that, and added in the full command line, Java started working.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ