/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

K2000 Deploy Windows 7 over Windows 10 KBE

Error on t3610 and T810 Maschines. Windows takes  Error on middle of Windows installation " Driver cannot installed"
any ideas?

5 Comments   [ + ] Show comments
  • sorry on T5810 - schlossero 3 years ago
  • post a screenshot, and are we talking about Scripted Install or System Image Deployment? - Channeler 3 years ago
  • Here is a Screenshot (Picture http://www.bilder-upload.eu/show.php?file=a08ac2-1496295157.jpg).

    We talking about Scripted Deployment. On other systems it will works. In my company only T5810 and T3610 Sytems not working - schlossero 3 years ago
    • With Windows 7 KBE it works - schlossero 3 years ago
    • sorry man, I don´t understand a single word, except Windows. But anyway, the same Scripted Installations works fine on other equipment??

      Please Check:

      -If the BIOS is up to date on those guys
      -Confirm the storage mode they´re using (RAID; AHCI, IDE, etc)
      -Please confirm what is the brand and model of the HDD or SSD they have, Win7 and NVMe SSD do not work well.
      see: https://www.dell.com/support/article/us/en/19/SLN300689/requirements-to-install-windows-7-on-m2-drives-in-non-volatile-memory-express--nvme--storage-environments?lang=EN - Channeler 3 years ago
  • I see this also, anyone got any idea? Could it be storage driver? - jgarcia29 3 years ago
  • I have changed the KBE Driver to PE 5. But dosnt help - schlossero 3 years ago

Answers (0)

Be the first to answer this question

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ