/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

KACE Product Support Question


K1000 Single Sign On

02/03/2015 3956 views
Has anyone successfully gotten SSO to work in AD with the kbox computer and user objects located outside of the default Computers container? It's been awhile since my last failed attempt, so I'm ready to try again. I have to request special temporary rights to add user objects to the default Computers container, so I'd like to know that someone else has gotten it to work before I make that request.

Thanks.
1 Comment   [ + ] Show comment

Comments

  • I have tried but as our local domain is a .local and we use a web assemble URL to access KACE I was never able to get it to work. We have KACE setup to use AD for authentication so at least it is not a different password and it updates when you change passwords.

All Answers

0
Yes we did and it took a bit of tinkering with the help of the support personnel to get it working.
Answered 02/03/2015 by: petelanglois
4th Degree Black Belt

  • Is there a knowledge base article you would recommend, or does it require a call to support?
  • Thanks, Pete. Can you provide any details? Do you mean support personnel from Dell or your own org? Did the fix involve a group policy or a tweak of the k1000?

    Thanks.
  • I tried calling in and we were not able to make it work as our local domain is a .local and we use a true web URL to access KACE.
  • Pete, any possibility of details? Dell support does not seem to understand the problem.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ