/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi,

Some of our asset types require two links fields in the asset record. (e.g., one link for the web interface and another link of the on-line documentation).

I edited the asset type to have two "Link" fields. When I edit the asset, clicking on the "edit link" icon for the second link opens the first link for editing.

If anyone has any thoughts on this please share.

Thanks,

djz
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
This is a known bug in the current release and should be fixed in an upcoming release.
Answered 01/26/2012 by: cblake
Red Belt

Please log in to comment
0
Thanks for the information cblake. Is there a list of known issues somewhere, which hopefully includes the scheduled release version that the fix is supposed to implemented in? That would save a lot work and time on everyone's part.

djz
Answered 01/26/2012 by: zookdj
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: zookdj

Thanks for the information cblake.  Is there a list of known issues somewhere, which hopefully includes the scheduled release version that the fix is supposed to implemented in?  That would save a lot  work and time on everyone's part.

djz



Great idea! There are many bugs to be fixed with the early February patch and the 5.4 release. I would like to know the plans too.
Answered 01/26/2012 by: RichB
Second Degree Brown Belt

Please log in to comment

Share