/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png
11/15/2018 126 views

Hello,


i have a problem on K1000 agent. When i launch runkbot on two PC, one time there is a good interpretation of the script and it will search in this repertory c:/program files (x86)/Dell/Kace, on the other hand sometimes during the execution it gonna search onĀ  c:/ProgramData/Dell/Kace whose is a path never mentionned in the script

the runkbot does not work when he take the path c:/ProgramData.... , the good emplacement of agent is c:/program files (x86)/Dell/Kace. And i don't understand why he take that path

do you know where did it find this path

thanks for your answer

Thanks you

2 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0

What are you trying to accomplish ?

Answered 11/15/2018 by: AbhayR
Red Belt

  • is a simply script, it just run runkbot in c:/program files (x86)/Dell/Kace with "4 0", i have try with GPO or local laucnh, the same mistage on second pc.
    Both computer are under W7 SP1.
0

the programdata path is the systems public app data area and it uses it for storing system level items and also as a system temp file location sometimes.  So when you run the runkbot is uses c:\programdata\dell\kace to place the temp, data and log files that running the runkbot creates prior to uploading the data to the k1.  You may have a rights problem or path env variable that is not correct going on.  The client uses both locations to do its job.


Uninstall the client from these 2 problem machines and delete both the programdata\dell\kace and the program files (x86)\dell\kace directories structures prior to reinstalling if they still exist

Answered 11/16/2018 by: SMal.tmcc
Red Belt

  • Tahnks for your answer.
    I've launch uninstall agent since kace and i make GPO for delete directory.
    Today, i install again agent since provisionning, wait and see.