/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Custom view is not working as it should

Hi,

I am trying to setup a custom view with multiple conditions but no matter how i place the OR groups, it does not work
Any suggestion? Look bellow for example


wF8Yw13yn+r9wAAAABJRU5ErkJggg==


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Posted by: Empousa 3 weeks ago
Senior White Belt
1

Well, the desired result would have to filter tickets using two sets of fields on multiple conditions, as shown in the picture.

Therefore, all tickets from Location A, B and C but in the same time having only a certain owners, let's say A , B and C. I cannot accomplish this or i don't know how

Ticket with support would be dead in the track in the management structure and i'm a woman of initiative


Comments:
  • When I add a 2nd group it is indented like the 1st grp in your screenshot. Could be you are on an older or newer version of the sma. Could be just an anomaly as I do see a larger space between the rows.

    I would remove the 2nd grp, see what you get and take it from there, reversing and testing as needed.
    I also dont know what "it does not work" means. Wrong data? No data? Error message?

    Dead in the track in the management? I dont know what that means.. However, this would be a very simply screenshare session with kace support, you'd be done in 20 min. - barchetta 2 weeks ago
    • You were correct. Rebuilding the Custom view from scratch fixed it. Thanks a lot <3
      But i also replaced all "begin with" condition with equal sign, wasn't lazy this time, plus, i put the "Owner" conditions in a separate group.

      "Not working" meant that it was showing tickets from either one group or another, depending how i placed them. Obviously i did not do something right or the Custom view rebuilding from scratch fixed it, since this view is years old.

      I have no idea how to close this thread now, or maybe an admin will close it later... - Empousa 2 weeks ago
Posted by: barchetta 3 weeks ago
Third Degree Brown Belt
0

I dont know anyone can help you without knowing a lot more information.  One of which would be your desired result.    Have you opened a ticket with support?  they should be able to help you with this pretty easily with an screenshare session.  

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ