/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Systems Deployment Question


Autorun.dll missing while using scripted installation

05/16/2018 1340 views
Hello i'm trying to make a automatic diployement using the new windows 1803 . so i've downloaded the iso file and installed it using a usb that worked perfectly.
But now that im using the scripted installation. on the step thats installing i get this message the file 'autorun.dll' could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0x7E]

Does annyone know why this happens?
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


All Answers

0
Looks like an issue with the Source Media.


1- Re-download the source media again
2- Use a tool to get the MD5 checksum, such as:
http://www.winmd5.com/
3- Run it against the ISO and write down the checksum.
4- Mount the ISO and Upload it via Media Manager
5- Once the upload is done, go to Library > Source Media, and click on the ISO's name.
6- On this page scroll down and check the MD5 checksum, it should be the same.

This is to make sure you are not uploading a bad media into the kbox.
Answered 05/16/2018 by: Channeler
Red Belt

0
i will try this and let you know if it worked

EDIT: I'm getting a totally different MD5 checksum. so i'll redownload the windows  iso and retry this.
Answered 05/22/2018 by: clou
White Belt

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ