/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi all,

I have looked this up in the Package Knowledge Base, but I dont quiet understand it.

Could someone who has packaged this, please give me some tips on it, as I am not quiet sure the best way to do this one.

Thanks in advance. Not having a good week packaging at the mo [:(]

TG
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
Hi TG!

There is a Microsoft Knowlege Base Article about deploying Visual Studio .Net 2005 with the SMS-server.
Maybe that can help you. http://support.microsoft.com/kb/907759/

/Jonas
Answered 03/03/2006 by: jonasm
Blue Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: jonasm

Hi TG!

There is a Microsoft Knowlege Base Article about deploying Visual Studio .Net 2005 with the SMS-server.
Maybe that can help you. http://support.microsoft.com/kb/907759/

/Jonas


Hi Jonasm,

I am not using SMS, I have got most of this working now.

The problem I have at the moment is that I have 2 properties the ALLUSERS=1 and ADDEPLOY=1. If I use a commandline to install it, it works. If I run this command line without them 2 properties it doesnt install.
The command i run is.

MSIEXEC /i "<install path of MSI>" TRANSFORM="MST file" ALLUSERS=1 ADDEPLOY=1

I have added the 2 properties in the MST, so I dont have to add them at the end. So I can use GPO, but it doesnt work.
Answered 03/06/2006 by: Thegunner
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
Still got the same problem, not quite sure what do.

Could it be the MST that is not working probably?!?! [:@]
Answered 03/08/2006 by: Thegunner
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: Thegunner

MSIEXEC /i "<install path of MSI>" TRANSFORM="MST file" ALLUSERS=1 ADDEPLOY=1

I have added the 2 properties in the MST, so I dont have to add them at the end. So I can use GPO, but it doesnt work.


It should be TRANSFORMS=, not TRANSFORM.
Hope that helps:)
Answered 03/08/2006 by: sikkert
Orange Senior Belt

Please log in to comment