/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Spool Folder in Wise

Dont know if any one has faced such a weird problem?

I was packaging an application for windows 7 x64 OS,where the application puts a printer driver and the driver files goes to Windows\System32\spool\drivers\x64\3.the problem is when i tried to add the dlls through Wise(Installation Expert -- > Files), the spool folder does not seems to exists.

But the folder does exists on the system if we browse it manually. it seems that Wise is unable to locate the spool folder on x64 bit machine.

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Posted by: cygan 12 years ago
Fifth Degree Brown Belt
0
what version of wise are you using

not sure if there is support for 64-bit repackaging
Posted by: cmi2000 12 years ago
Senior Purple Belt
0
Hi,
If you are using WPS 7 or higher, and you've choose the correct template for 64bit OS, you'll may to create the path like you want.
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ