/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hello,

I have a .dll named “cympisrch.dll” that is located in the folder C:\PHS\VER10.

However, when I run “regsvr32 C:\PHS\VER10\cympisrch.dll” (w/o “”) I get the error message “Load library (C:\PHS\VER10\cympisrch.dll) failed – the specified module could not be found”

I’m sure it’s a syntax error as the path is correct. Any suggestions?

Thanks,

GLB
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
Are you sure this dll needs registering? If you are unsure then maybe contact the vendor and get some info about it.
Answered 07/02/2005 by: MSIMaker
Second Degree Black Belt

Please log in to comment
0
Will do...thanks.
Answered 07/02/2005 by: GLB
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
If I cd to the directory/folder of the .dll, and then run regsvr32, I get "LoadLibrary ("cympisrch.dll") failed GetLastError returns 0x0000007e". Would this be indicative of a dependency issue?

Thanks,

GLB

Just Googled the error code and this doesn't appear to be dependency issue...thanks though.
Answered 07/04/2005 by: GLB
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
This still could be a dependency issue. Some DLL's require that other DLL's are registered first...
Answered 07/05/2005 by: brenthunter2005
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
Hej GLB,

This is my theory;

1. There are other .dll files or .inf or .ocx files that you also need to register.
2. Try to copy the .dll file on WINDOWS/SYSTEM32 and try to register again.

Regards,
Priapus
Answered 07/07/2005 by: Priapus
Orange Belt

Please log in to comment