/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi,

When i create my MST with the serial number, my program work in trial mode.
I check the the statut of my serial number in the program and it return ?????|?????|?????|???? in place ?????-?????-?????.
My property with my serial number is correct (ISX_SERIALNUM=?????-?????-????).

Could you help me?

Thanks in advance
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
- Have you logged the install, to ensure that a) your transform is being applied and b) if the property value is correct at run-time?
- Are you sure that the product uses the InstallShield-specific ISX_SERIALNUM property in order to set the serial number? Not all of them do.
Answered 11/14/2008 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
I use this command to execute my MSI
msiexec /i XXX.msi TRANSFORMS=XXX.mst /qb and i also test with
msiexec /i XXX.msi ISX_SERIALNUM=????-???-???? /qb

I'm sure that ISX_SERIALNUM is the good property because i checked it in the dialogs view

thanks
Answered 11/14/2008 by: jcb0203
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
I found the problem.
When i create my proporty, i do a copy/past of the serial number in my value property.
But when i do that, the dashes changed in |.
I put my serial without copy/past and now, it's working.

Thanks
Answered 11/14/2008 by: jcb0203
Senior Yellow Belt

Please log in to comment