/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hello!
Installing MS Project 2003 Pro/Std with MSI (have used the ORK). Installations goes just fine but the first time the user is about to start the application, the initial installations starts and I get a error message that informs me that I dont have sufficent rights. This is when logged in as a user (with less rights), when doing the same as admin everything works fine.

How can I solve this? Any ideas?
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
How are you deploying the MSI to the desktops?
Answered 05/29/2006 by: turbokitty
Sixth Degree Black Belt

Please log in to comment
0
We use Novell Zenworks to deploy.
Answered 05/29/2006 by: recman
Yellow Belt

Please log in to comment
0
[font="Trebuchet MS"]Do you any tools like Regmon, Filemon, ARM .?
If yes scan what's going on when you are going to run the application.

All the best.
Answered 05/30/2006 by: Ramu
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hmm, I don't know a lot about ZenWorks. Are you using a system account to install the package? It sounds like the package is just populating the usual current_user keys but doesn't have rights to create them. If you install the app with a system account, it should repair the app with the same account and all should be fine.
I'd repost this in the ZenWorks forum and see if anyone knows. I think deployment is your issue.
Answered 05/30/2006 by: turbokitty
Sixth Degree Black Belt

Please log in to comment