/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi,

We are in a process of release McAfee 8.5, but there is a requirement of enabling "Unlock User Interface" option. I have checked the below custom actions
i.e. Set Property PASSWORD to {setPASSWORDPropertyGUI}
Set Property PASSWORD to {setPASSWORDCONFIRMPropertyGUI}
and if I give the same values to the above in property value and install, then it is enabling the "Unlock User Interface" option.

My doubt is how shall I put the values directly into the .msi or create an .mst file and put the values in .mst file.

Thanks
Ramesh
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
Also While installing McAfee 8.5 msi, it is popping up a message to "run setup.exe". I used ISSETUPDRIVEN=1 property while msi installation but still it is popping up a message to "run setup.exe". Can anyone tell me which property shall i use to suppress the message.

Thanks in advance
Ramesh
Answered 04/13/2009 by: ramesh111k
Purple Belt

Please log in to comment
0
Are you using the Installation Designer to create your mst?

http://itninja.com/link/mcafee-download-site
Answered 04/13/2009 by: Tone
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
I did not create .mst. Do I have to use Installation Designer to create .mst.

Also in the custom actions that i have specified below, if I give some value then "Unlock User Interface" option is getting enabled but How shall I set a unique password. Please suggest me how to go about it.

i.e. Set Property PASSWORD to {setPASSWORDPropertyGUI}
Set Property PASSWORD to {setPASSWORDCONFIRMPropertyGUI}


Regards
Ramesh
Answered 04/13/2009 by: ramesh111k
Purple Belt

Please log in to comment
0
Hi,

Thanks for letting me to know about Installation Designer for McAfee. Now I am able to enable the "Unlock User Interface" option. But the other problem is the installation is got struck at the last moment at 9 seconds. Could you please help me in solving this. Also when i restart the PC after installation , in add/remove I am able to see McAfee version as 8.6.

Please provide me inputs if anyone has worked on it.

Thanks
Ramesh
Answered 04/14/2009 by: ramesh111k
Purple Belt

Please log in to comment