/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi,

For some reason I am unable to capture the Files under System32 Folder. I am using InstallShield 9.0. It was all fine before.
I have modified and added the dll to syystem32 folder but still it wont capture it.

Is there any settting i am missing.

Regards,
Ram.
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
If it's just that one file that's giving you problems, just add it manually after the capture.

If nothing at all is captured under system32, check your exclusion list.
Answered 06/09/2010 by: Rheuvel
Brown Belt

Please log in to comment
0
Which dll file are you trying to add ? it is WPF ?
Answered 06/09/2010 by: mekaywe
Brown Belt

Please log in to comment
0
It is an Active X dll. But i have found the same with something other application as wel which is Siemens digsi 4.82. But I made it working by manually adding all the dll's.

Regards,
Ram.
Answered 06/10/2010 by: Ram
Senior Purple Belt

Please log in to comment
0
As Rowan (Rheuvel) says, check your exclusion list.
Answered 06/10/2010 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Hi All,

The below listed files are the only files that are listed underexclusion group from system32 folder.
Perf*.ini|msi.dll|msiexec.exe|msi*.dll|msi*.dll|msi*.dll

Is there something I am missing to check?

Thank you all for your time.

regards,
Ram.
Answered 06/14/2010 by: Ram
Senior Purple Belt

Please log in to comment