/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Here is the dll file....

Hi All,

created my package for a USB Device. My package runs ok, all the drivers get installed. After inserting the device into the USB port. windows pop-up "new hardware found installing new driver"
after that asking the user for a .dll file. i have placed the dll file in system32 & the dll file is there already. do not know why windows is asking the user for the dll file while it is in system32 directory? any idea? do i need to add an entery in the registery?
what am i missing?

your help highly appreciated.

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Posted by: anonymous_9363 11 years ago
Red Belt
0
windows pop-up "new hardware found installing new driver" Is that the 'Add New HardwareWizard' or the yellow notification in the system tray? If the former, your driver is most defintely NOT installed.

Coming to the window asking for the DLL, is that from the Windows Installer engine? Try posting a screen shot using the 'Add image' tag, if you think that would help.
Posted by: Netrock 11 years ago
Orange Senior Belt
0
Thank you VBScab for your reply.
I will post Screen shot as you suggested, once i get to the site.

Have a NICE day!![;)]
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ