/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


Has anyone upgraded to v10.1?

12/15/2019 621 views

We have just upgraded our DEV system to v10.1.  They have given fixes for most of the faults found in v10, however, most of these were not broken in DEV i.e. reply via email to ticket(s), HTML formatting etc. and everything seems to be working fine (which was the same for v10).

Has anyone upgraded to v10.1 in their production system?  We are a bit reluctant to put v10.1 into production in case it breaks more?

Any suggestions appreciated?

0 Comments   [ + ] Show comments

Comments



Community Chosen Answer

1

I believe in 10.1 there are hot fixes for those problems you outlined. Make sure to contact support with any of those ones you're experiencing so they can get you the right patches. 

Answered 12/16/2019 by: brucegoose03
5th Degree Black Belt

  • Thank you, we are getting ready to upgrade Production to 10.1... fingers crossed I don't need to contact support. Cheers

All Answers

0

We don't use the help desk module for our sma but I have upgraded to 10.1 and found that it's improved just about everything for us. Especially the patch catalog, loads in 1-2 seconds now compared to almost a minute on v10.0. 


Keep in mind that it will switch over to using public ip's instead of internal unless you ignore the public ip addresses. 

Answered 12/16/2019 by: kbot_cache
Senior White Belt

  • We too use the patch catalog etc, so this is a great relief. Thank you
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ