/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

error in eventvwr

Hi All,

When i tried to install my package thru active directory it is thoring error in eventvwr.


LOG File content :-

Action start 08:46:58: CA.WriteUpgradeProperties.
JetDarwinCa from “JetBrains_ReSharperForVisualStudio_4.0.819” {70695A49-83C1-4266-960E-D461BD0B8823} v4.0.819.0.
Could not read the property “JET_PRODUCT_VERSION_4” on the product “{70695A49-83C1-4266-960E-D461BD0B8823}”.
Registry fallback for reading the property “JET_PRODUCT_VERSION_4” on the product “{70695A49-83C1-4266-960E-D461BD0B8823}” failed. Could not open the key. The system cannot find the file specified.
(0X00000002)
Could not read the property “JET_SUPPORTED_VS_VERSIONS” on the product “{70695A49-83C1-4266-960E-D461BD0B8823}”.
Registry fallback for reading the property “JET_SUPPORTED_VS_VERSIONS” on the product “{70695A49-83C1-4266-960E-D461BD0B8823}” failed. Could not open the key. The system cannot find the file specified.
(0X00000002)
MSI (s) (E0!40) [08:46:59:429]: Product: JetBrains_ReSharperForVisualStudio_4.0.819 -- Setup has detected an existing installation of a pre-EAP ReSharper build. Due to a change in data formats, its upgrade cannot be handled automatically.
The default upgrade will not work. You will have to remove the older version manually before installing the new one.
Setup has detected an existing installation of a pre-EAP ReSharper build. Due to a change in data formats, its upgrade cannot be handled automatically.
The default upgrade will not work. You will have to remove the older version manually before installing the new one.
MSI (s) (E0!40) [08:46:59:429]: Product: JetBrains_ReSharperForVisualStudio_4.0.819 -- There were unidentified failures gathering info for the existing product “{70695A49-83C1-4266-960E-D461BD0B8823}”. Unspecified error
(0X80004005)
There were unidentified failures gathering info for the existing product “{70695A49-83C1-4266-960E-D461BD0B8823}”. Unspecified error
(0X80004005)
Using the Upgrade Policy value 0.
MSI (s) (E0:E0) [08:46:59:429]: Doing action: RemoveExistingProducts
Action ended 08:46:59: CA.WriteUpgradeProperties. Return value 1.
Action start 08:46:59: RemoveExistingProducts.
MSI (s) (E0:E0) [08:46:59:429]: Doing action: InstallInitialize
Action ended 08:46:59: RemoveExistingProducts. Return value 1.
MSI (s) (E0:E0) [08:46:59:429]: Machine policy value 'AlwaysInstallElevated' is 0
MSI (s) (E0:E0) [08:46:59:429]: User policy value 'AlwaysInstallElevated' is 0


==========================================================================
Manual installation of the package is fine.


Please suggest.

Thanks in advance.

0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (7)

Posted by: anonymous_9363 12 years ago
Red Belt
0
My initial thought would be that there may be a Custom Action in the UI sequence (i.e. which gets run during what you call a 'manual install') which isn't present in the Execute sequence and which therefore doesn't get run in silent installs (which is in essence what a GPO-pushed install is.)

It should be easy enough to prove by running a silent manual install. If it fails with the same error, you just need to tie down the errant CA.
Posted by: packengg 12 years ago
Orange Belt
0
Hi VbScan,

Installation is sucessfull with qb and qb!
Posted by: anonymous_9363 12 years ago
Red Belt
0
Is your GPO package being assigned by user or machine?And the package for the previous version? Is it the same? You'll have all sorts of fun trying to upgrade per-machine installs with a per-user one (and vice-versa) via GPO.
Posted by: jmcfadyen 12 years ago
5th Degree Black Belt
0
are these CA's sequenced outside of InstallImmediate and InstallFinalize ?

Often these CA's are screwed up from the vendor. Usually they incorrectly use immediate CA's when they should be deferred.
Posted by: jmcfadyen 12 years ago
5th Degree Black Belt
0
oh one other thing.

this means access denied

(0X80004005)
Posted by: anonymous_9363 12 years ago
Red Belt
0
ORIGINAL: jmcfadyen
oh one other thing.

this means access denied

(0X80004005)
LOL...missed that. Nice catch, John. What makes this *really* sad is that the WI engine is set up to flag what is a basic error as 'Unspecified'. It beggars belief, it really does...
Posted by: dannyarya 12 years ago
Purple Belt
0
HI packengg,

Is this working agter the given permission ?
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ