/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Software Deployment Question


Encarta 2006 problems.

12/12/2005 2170 views
Hi everyone.

Having something weird happening with my new Encarta Premium 2006 discs.

I work in a school where different languages are used. Thus, I purchased Encarta 2006 in 4 languages (English, German, French and Spanish).

With previous versions of Encarta I always had the option to create an administrative setup (MSI package) and install it via GPO. Always worked fine.

With 2006, the setup /a option is still available, the wizard works great (asks for the CDs, copies the files into the destination folder)... but once everything is finished... the MSI doesn´t work. For any of the languages. Tried 2 times for each language, no luck.

I can´t understand why MS offers the /a option, a complete wizard who works good... but finally the MSI don´t.

Am I missing something? Can someone help me with this one?

Thx in advance.

Jean François Quéralt
0 Comments   [ + ] Show comments

Comments


Be the first to answer this question

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ