I have been playing around with the KBE Manipulator in an effort to create a new KBE for MemTest.  We had this on an old hardware version of the K2000 but it was not exported when we installed the new hardware.  I am not quiet understanding how to use the KBE Manipulator.  

I have created new KBE's in the past, and I have tried to use the manipulator to add the MemTest iso.  The KBE Manipulator log shows that is was successfully uploaded to the K2000, but I don't see it anywhere.  Any help would be much appreciated!

K2000 version: 3.7
2 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • what version of the KBEM are you running, should be using 3.7.0.1
    • I am using 3.7.0.1.

      I ran the KBEM, entered the IP, SAMBA password, KBE name, x64. Then I went to File, -> Choose .iso to upload and selected the iso. After a few seconds it says "Your KBE has been uploaded successfully".

      I don't see anything on the K2000 under Source Media or under Deployments -> Boot Environments.
      • with 3.7 there is a log in the temp area, I will also ping the author of this app to see if he is around, he will have more insight.
  • I will look and see if I broke something in the .iso upload with the new version and report back.

    *update 1/21/15:
    I did break uploading of custom .wim and .iso files. I will have a fix in the next day or two.

    Corey
    • Thank you very much for your quick response and help! I don't have access to the log right now, but the only thing of note I saw in it was about not being able to unmount something. I can post the log shortly.
    • Here is the log file:
      2015-01-20 13:44:10 : Media Manager was found at C:\Program Files (x86)\Dell\K2000 Media Manager
      2015-01-20 13:44:10 : Media Manager is at version 3.7.43809.0
      2015-01-20 13:44:10 : Using registry for settings.
      2015-01-20 13:44:10 : Reading preferences from .ini file
      2015-01-20 13:44:10 : Using WinPE 3.
      2015-01-20 13:44:10 : CCTK was not installed on workstation.
      2015-01-20 13:44:10 : Command Configure was not installed on workstation.
      2015-01-20 13:46:10 : Writing main preferences
      2015-01-20 13:46:10 : Writing specific KBEM preferences
      2015-01-20 13:46:10 : KBE named MemTest will be uploaded to 10.98.1.58
      2015-01-20 13:46:10 : Writing main preferences
      2015-01-20 13:46:10 : Writing specific KBEM preferences
      2015-01-20 13:46:10 : Uploaded .iso to K2.
      2015-01-20 13:46:10 : Problem unmounting drive , trying to unmap in a different manner.
      2015-01-20 13:46:10 : Problem unmounting drive , user will need to unmap manually.
      2015-01-20 13:46:58 : KBE was uploaded successfully
Please log in to comment

There are no answers at this time

Answers

Answer this question or Comment on this question for clarity