/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Linked appliance dropdown is missing on KACE SMA

We have both the SMA and the SDA. The SMA is 13.2, the SDA is 9.2. Linked appliances are setup on both, enabled on both, and test connect to each other successfully. However, the drop down to switch appliances only appears on the SDA, not on the SMA. See Screensnips below. I've tried googling and RTFM, but it only covers setting up linking, which is done, not how to show or hide this dropdown.

SMA

Z

SDA

9k=



0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Posted by: TheAustinDave 4 weeks ago
Third Degree Brown Belt
1

Hello,


I would try using the actual IP addresses as sometimes just using FQDN may not resolve out even though the communications test passes. That test is just a basic ping, so it might not be able to pick up on protocol issues.


David

Posted by: Hobbsy 1 month ago
Red Belt
0

Did you set up the link using the Domain name or the IP address as that may make a difference


Comments:
  • host name only, but like I said, it passes the communications test - srobinson05495 1 month ago

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ