/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

Driver feed is scanning all drivers not just the drives for that model

for some reason when going through the drive feed to install drivers its pulling all drivers  - it sonly installs the correct model but the process is taking much longer as it checks every driver. I have recached the drivers but its still doing it.  just looking for some guidance. 9k=


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (3)

Posted by: Channeler 1 month ago
Red Belt
0

It's just injecting the same driver pack over and over again, since those IDs are unique per DELL model.

0b15 = DELL Optiplex 7400 All-inOne

Please make sure you are running the SDA version 9.0.146:
https://support.quest.com/kb/4369010/known-issues-in-kace-sda-version-9-0-144-hotfix-available

Once you have that version installed, proceed to uninstall and re-install that driver pack again, from Driver Feeds tab.

Posted by: jg1155 1 month ago
Senior Yellow Belt
0

Channeler , thanks for your reply. I am at version 9.0.146, sorry I should have mentioned that in my original post.  Its doing this for all models we connect so I guess I need to uninstall and re-install all the drivers we have in the feed.


Thanks again.

Posted by: Mauricio Beltran 3 weeks ago
White Belt
0

Hello jg1155,

Can you please confirm if the issue has been fixed?

Thank you.


Mauricio.

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ