/build/static/layout/Breadcrumb_cap_w.png

"Adobe Robohelp 9 for word" Issue

Hi All,

Currently we are trying to install above application silently.

Silent is working fine for us, but it is installing all the components, which we dont want.

We have deselected "Robohelp for word" component from setup.xml, which resides in payloads folder, with below line:-

       <Payload name="RoboHelp for Word" family="Adobe Technical Suite" selectionState ="deselected"/>

Still it gets installed, when I am calling setup silently; with full gui I can see option is deselected.

Please guide, if we are doing something wrong.


0 Comments   [ + ] Show comments

Answers (2)

Posted by: jagadeish 9 years ago
Red Belt
3

I'm bit confused with your question.. Please clarify..

You have mentioned that

"Currently we are trying to install above application silently."

I don't see any application name above other than "Adobe Robohelp 9 for word"

Also, you have mentioned that, We have deselected "Robohelp for word" component from setup.xml..

If you are installing "Adobe Robohelp 8 for word" then why do you need to deselect "Robohelp for word"..

Which product you are trying to install?

Posted by: piyushnasa 9 years ago
Red Belt
2

Use AAMEE (Adobe Customization wizard) to customize your application and then install it.

Don't be a Stranger!

Sign up today to participate, stay informed, earn points and establish a reputation for yourself!

Sign up! or login

Share

 
This website uses cookies. By continuing to use this site and/or clicking the "Accept" button you are providing consent Quest Software and its affiliates do NOT sell the Personal Data you provide to us either when you register on our websites or when you do business with us. For more information about our Privacy Policy and our data protection efforts, please visit GDPR-HQ