Anyone using ZfD 4.01?

I've got an issue where I'm using dependent app objects, one of which is MSI-based. As the install's so huge, I've asked NAL not to wait on the app completing before running the other dependent objects.

However it seems to be something else in ZEN that doesn't work because, no matter what I do, ZEN still waits for the app to finish distribution before it continues. Can anyone confirm that this "feature" doesn't work with MSI-based AO's?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Community Chosen Answer

2
Sorry, I didn't get the point. Is only one of those app objects msi based? Just to ensure you know that you can't install more than one .msi package at a time. That's why ZEN waits until the msi installation's finished, before it starts to install the next app object.
Answered 08/22/2005 by: rpfenninger
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
rpfenninger:

In my country, they'd call me "a muppet" (or worse!) This is exactly what I was trying to do.

I will rate your post with maximum marks :^)
Answered 08/22/2005 by: Qazmo
Orange Belt

Please log in to comment
0
Thank you so much Qazmo.
It was a pleasure to help you.
And by the way, thanks for the rating! (My first rating ever, yeeeeees!) [:)]
Answered 08/24/2005 by: rpfenninger
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity