Hello All!
I am trying to write a script to silently install XVision 7.3 on WinXP. There are a lot of questions asked durning the standard install, so I am assuming I somehow need to use an answer file. However, when I add any arguement to the setup.exe call in the command line I get an error:

Setup was invoked silently with incorrect parameters.
Usage:install.exe -silent -targetdir <path to main components> -commondir <path to shared components>
Do not pass any arguments if you want to install interactively.

Thanks in advance for any advice!
Max
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Do any of the screens have the words 'InstallShield Installation Wizard' or similar on them? I suspect they do, in which case you can record an answer file using the '-r' switch (or is it '/r'? I think either is valid...). There'll be a ton of stuff about the available options on the InstallShield site's knowledge base. Google for 'installshield +setup +command +line +arguments'
Answered 10/10/2008 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Thanks, for the responce. That is the first thing I tried, but when I add either -r or /r to the end of my setup.exe call I get the error message I mentioned above. Any other ideas?

Thanks,
Max
Answered 10/10/2008 by: mpankratz
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity