I am trying to create an MSI for this software using WPS 5.1 and I am running into a small problem. The Product Activate is a Post-Installation process that runs when the software is first run. When I create an MSI with the basic installation, it works fine, but then the user would have to input the license-key for the product, which we don't want to do.

When I try to capture the product activation and incorporate it into the MSI, the installation freezes, doesn't report and error and it just stops respondid in the middle of writing system registry values.

Does anyone have any idea or experience packaging this application? Thanks ahead of time.
0 Comments   [ + ] Show Comments


Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.


The MSI that hangs... Has it been validated? I can understand if the capture MSI doesn't produce a working installation, but hangs? No validated MSI file should cause Windows Installer to hang.
Answered 07/19/2005 by: VikingLoki
Second Degree Brown Belt

Please log in to comment
Hi HomaridII,

I would generate a log file of the installation (MSIEXEC.EXE /i %PATH_TO_MSI% /L*v %PATH_TO_LOG_FILE%) and have a look in there to see what might be causing the error.

Also have a look in the event log.

Hope that helps


Answered 07/19/2005 by: plangton
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity