hi, friends.
i am using wise package studio.
i am not able to capture all the files for my application.
only half of them are being captured.
can u please tell me what the problem may be.
i am trying to capture TOPSPIN
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Does this happen on all the captures (recaptures)? what kinda files are being omitted ?
Answered 12/19/2007 by: bheers
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
if ur application is getting installed without that file and registries u can use picture tacker take first snap shot with picture taker install source on ur msi and take second snapshot with picture taker u will come to know which files and registries are missing.Manually include missing part in ur package.Hope so it wiil solve ur problem
Answered 01/10/2008 by: sumeetgjain
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hi

In case Wise does not capture the files from your application would mean that the files are already present on the built. I am certain Picture Taker will help when you capture the application on a clean machine.... But ensure you are using a clean machine for captures.

Cheers [8|]
Answered 01/14/2008 by: India_Repackaging
Blue Belt

Please log in to comment
0
Which version of WPS are you using?
Did you use snapshot or/and smartmonitor?
Make sure these files are not listed in the exclusion list.
Answered 01/15/2008 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
Probably also worth checking that the total amount of files isn't over the standard MSI table limit. I think that it's around 32,000 files, so if you have more than that you'll need to change the table configuration to ensure all files are captured.
Answered 01/16/2008 by: Netviz
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity