So i was messing around with XP Mode on Windows 7 when I happen to create a new virtual machine. Lo and behold it PXE booted and loaded up the KBE. Problem is the mouse doesn't work and probably neither does the keyboard. I'm kinda at a loss of what kind of drivers I should be looking for if any exist.

I think it would be kinda neat if i could image a few virtaul machines. Anyone had an experience doing this?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Win PE 3.0 uses Windows 7 drivers, I hope that helps :)

So if you can get Win7 driver for Windows Virtual PC somewhere then that should be the right once

and since the licenses for Win7 allow you to run 4 virtual machines on top of Win7 it should be possible to find somewhere :)
Answered 01/27/2012 by: rmeyer
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
Tentacle Master,

Try loading up the VM manually (make sure you install the tools and extras).

Then do a double driver export.
[link]http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/Double-Driver.shtml[/link]
Answered 01/27/2012 by: dchristian
Red Belt

Please log in to comment
0
ill go ahead and give that a try. i just tested how sysprep work on them and it seams to be just fine.
Answered 01/27/2012 by: Tentacle Master
Fourth Degree Black Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share