I was trying to install a software on a machine running Windows XP Professional (SP2) when I got the error "1628: Failed to complete installation.". However, the same installation worked fine on another PC running the same OS (not sure about the service pack though)... Any help in debugging this error would be greatly appreciated.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
hello ajay_r.
Am facing the same exactly the same problem and do not know what to do.
Nariman
Answered 02/16/2005 by: nariman
Yellow Belt

Please log in to comment
0
Whenever you encounter these types of problems, always check the Application Event Log for further information.

Is this doesn't help, then you can use the msiexec /l switch to enable a log of the installation. You will get very detailed information from using this.
Answered 02/21/2005 by: brenthunter2005
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
0
Kindly enlighten me on the following :
1) Where do I find the Log referred to by you.
2) Let me know as to hoeI should deploy the msiexec /1 switch.
Your help in this will be appreciated.
Nariman
Answered 02/22/2005 by: nariman
Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hello nariman,

To log the installation of the MSI package, use the following syntax in a command prompt:

msiexec /I package.msi /l*v c:\logfile.txt


NB: The /l is a lowercase L
Answered 02/23/2005 by: brenthunter2005
Fifth Degree Brown Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity