/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi,

I am sequencing Visual Studio 2008 Professional. All shortcuts are working fine except Visual Studio 2008 Remote Debugger. Its throwing error "Msvsmon was unable to start a server named 'Username@Sysname'. The following error occured: The specified path is invalid. View Msvsmon's help for more information." help me to figure it out.
Thanks.

0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
I got this exact same error with VS2010's Remote Debugger in a VM running Windows 7 x86. This was the only Google result I could find. On a whim I disabled IPV6 entirely (http://support.microsoft.com/kb/929852), rebooted, and the error went away. I'm quite shocked this worked. I didn't have any security updates installed in Windows 7 so I suspect it's related to some mandatory security update that hasn't been installed, but I haven't tested that theory yet.
Answered 08/31/2011 by: Jason12343
Yellow Belt

Please log in to comment
0

Hi Jason ,

I tried out by Disabling IPV6 entirely and I Also Tried by Restarting the Machine, But still I am facing the same Issue , Can I any one Please Suggest Some Other solution to resolve this issue.

 

Thanks

eskonar

Answered 10/18/2012 by: eskonar
Senior Yellow Belt

Please log in to comment