Hi,

I am currently trying to use the User State Migration Tool (USMT) with the K2000. I have tried capturing with Vista and Win7. The firewall is off, file sharing is on, followed the steps recommended by Kace for both OS's. I keep getting the same error. I have tried many different scenarios by entering the fully qualified dns and IP address for the Host. I have provided local admin account, admin domain accounts with the same results. I connected using Net Use to the designated computer with no errors. Has anybody else seen this error when using the USMT in the K2000?

Error Message:
Status: Failed
Host testcomputer - Failed - The syntax of this command is:. NET USE. [devicename | *] [\\computername\sharename[\volume] [password | *]]. [/USER:[domainname\]username]. [/USER:[dotted domain name\]username]. [/USER:[username@dotted domain name]. [/SMARTCARD]. [/SAVECRED]. [[/DELETE] | [/PERSISTENT:{YES | NO}]]. NET USE {devicename | *} [password | *] /HOME. NET USE [/PERSISTENT:{YES | NO}].

Thanks,
David
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
In this case, it was an issue with the driver/restore password on the K2000. Once we changed the driver/restore to default, we could capture user states again.
Answered 03/19/2012 by: texassixstring
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share