Since 6.0 upgrade, all of our User LDAP Labels are applying to everyone..  I even changed the search scope of one to an OU with only 1 user in it, and anyone who logs in while its active receives the label.  Anyone heard of this behavior?  It is screwing up...everything.

Answer Summary:
Ron provided this KB: https://www.kace.com/support/resources/kb/solutiondetail?sol=SOL125790 AKA, don't update if you have any LDAP labels that do anything critical like we do. =/ - See more at: http://www.itninja.com/question/user-ldap-labels-applying-to-everyone-at-login#answer-91239
Cancel
2 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • Just noticed that to? Have you submitted a ticket/bug report to support yet?
    • I did not, I was confused that there were no posts about it so I assumed it was just me.. I will get on it.
  • Has the hotfix solved this problem for anyone? After applying the fix, the problem persists in our environment. Every LDAP label is assigned to every user. I've tried multiple variations on search strings and Base DNs with no success so far.
Please log in to comment

Answers

0

ais4ocho,

Here's the KACE KB Article about this issue:  https://www.kace.com/support/resources/kb/solutiondetail?sol=SOL125790.

Ron Colson

KACE Koach

Answered 05/21/2014 by: ronco
Second Degree Brown Belt

Please log in to comment
0

Ron provided this KB:

https://www.kace.com/support/resources/kb/solutiondetail?sol=SOL125790

 

AKA, don't update if you have any LDAP labels that do anything critical like we do.  =/

Answered 05/22/2014 by: ais4ocho
Senior Yellow Belt

  • That's kind of a big bug. Yikes. We are holding off on the upgrade until a consolidated patch is released.
  • *dislike.
  • *Dislike.
Please log in to comment
0
The KB article about this problem has been updated to include a workaround:

https://www.kace.com/support/resources/kb/solutiondetail?sol=127638&status=Published

Basically using an LDAP query to populate a manual User label.

Edit: Confirmed with KACE support that they are still going to fix the issue, despite the work around being titled as the "recommended way" to do LDAP labels. No ETA was available.
Answered 07/17/2014 by: jones948
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
The fix for this is now available:

http://www.kace.com/support/resources/kb/solutiondetail?sol=129750
Answered 08/18/2014 by: jones948
Orange Senior Belt

  • Has the hotfix solved this problem for anyone? After applying it, we still have the same issue. Every LDAP label is applied to every user. I've tried multiple variations on Base DN and Search Filters, but the result is always the same.
    • Answering my own question. Discovered we were using KBOX_USER in our filter instead of KBOX_USER_NAME. Changing that solved the problem.
Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity

Share