i'm running into an issue of installs not running because the user wasn't logged on.
Does anyone ran into this as well and knows which setting has to be in "managed action" field?

Thanks, Gary
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
It doesn't sound like an issue witht the MI configuration. I would run the tests suggested in the first section of this faq:
http://www.kace.com/support/kb/index.php?action=artikel&cat=4&id=821&artlang=en
Answered 03/31/2011 by: GillySpy
Seventh Degree Black Belt

Please log in to comment
0
are you referring to:
Status of Requested non-Critical/non-Security Patches for K1000-series Server
Answered 03/31/2011 by: grivers
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Select 'Execute Any Time' under the Managed action , Or if you are using Scripting module to install a software package then select the 'Allow Run While Logged Off' under the scheduling options.
Answered 03/31/2011 by: afzal
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
0
Is it installing on some OSes and not others?

Review your software item:
Go to Inventory > Software > and select your software you are deploying to ensure under "supported operating systems" the OSes are selected that the software truly supports
Answered 04/04/2011 by: tstaub
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity