I have gone through the Setup Capture steps and created my wsi file. I then opened Installer Editor and complied the job to create an MSI. So where is it, where did it put the msi it was suppose to create?
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
The compiled MSI should be located in the same folder as the WSI.
Answered 12/01/2009 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
That's what i thought, but it is not. I have ran through the process 3 freaken times now and still no msi.
It created a Program Files folder, a Windows file folder a compile.log and an toolwatch.wsi, but no toolwatch.msi.
Any suggestion?
Answered 12/01/2009 by: kkkammer
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
The editor will only open the last accessed wsi if you configure it to do so.

Before you begin the capture you specify where the wsi should be saved. Find & open the wsi and an try to compile again.
If the compile will not success if you get any errors which you can find in the lower pane if any.
Answered 12/01/2009 by: AngelD
Red Belt

Please log in to comment
0
The compile was not completing because it could not open a tmp file. I saw this the first time and check the box to remove it from the task list. This time i deleted it from the Feature Details\Files window, complied again and it work.

Thanks for the help.
Answered 12/01/2009 by: kkkammer
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity