Hello All

I have som problem with our MSI applications. We use A/D to distribute our MSI applications. The problem is that without any changes made to the server or the client pc, it sometimes removes ALL Administrated apllications from the client pc. Then after the user has logged on the system and we made the GPUPDATE /FORCE command and reboot the machine once or twice then the applications are installing them self again; WITHOUT ANY CHANGES MADE TO THE SERVER!!!

It is not always the same pc'es that does this, so we can't see any systematic relation between this scenario.

Are there anyone who have had the same problem or even bette know the solution to this matter?


Regards

Lasse
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Hi Lasse

Since we don't deploy our applications through GPO, I'm not the expert.
However, there was once a thread on AppDeploy which was about clients who automatically uninstalled apps by mistake. I think the problem was that the clients didn't connect to the GPO properly what lead to the automatic uninstallation.
There is one setting within the GPO related to this which says someting like "uninstall application when the app is no longer assigned"... This one should be disabled to prevent that effect.

Hope that helps

Cheers

Roland
Answered 05/17/2006 by: rpfenninger
Second Degree Green Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity