/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Can anybody help with this response file. I ran the setup.exe /s with the setup.iss file in the same folder but the installation never took place. Th e response file is pasted below.


[InstallShield Silent]
Version=v7.00
File=Response File
[File Transfer]
OverwrittenReadOnly=NoToAll
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-DlgOrder]
Dlg0={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdWelcome-0
Count=22
Dlg1={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdShowInfoList-0
Dlg2={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-0
Dlg3={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskYesNo-0
Dlg4={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SprintfBox-0
Dlg5={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskKeyDiskPath-0
Dlg6={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SelectMatlabSupport-0
Dlg7={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MySdSetupType-0
Dlg8={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdSelectFolder-0
Dlg9={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdLicense-0
Dlg10={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-1
Dlg11={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskYesNo-1
Dlg12={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-2
Dlg13={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskYesNo-2
Dlg14={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPathEx-0
Dlg15={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskTiCompilerVersion-0
Dlg16={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPathEx-1
Dlg17={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-3
Dlg18={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdStartCopy-0
Dlg19={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SprintfBox-1
Dlg20={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SprintfBox-2
Dlg21={7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdFinishReboot-0
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdWelcome-0]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdShowInfoList-0]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-0]
Result=1
svDir=C:\Progra~1\dSPACE
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskYesNo-0]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SprintfBox-0]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskKeyDiskPath-0]
Result=1
svDir=D:\ControlDesk 4.1\4.1_Keys\Merged
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SelectMatlabSupport-0]
Result=1
MatlabVersion=6.5.1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MySdSetupType-0]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdSelectFolder-0]
szFolder=dSPACE Tools
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdLicense-0]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-1]
Result=1
svDir=C:\Progra~1\PPCTools20f
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskYesNo-1]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-2]
Result=1
svDir=C:\Progra~1\x86Tools
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskYesNo-2]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPathEx-0]
Result=1
svDir=C:\Progra~1\C3xTools
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-AskTiCompilerVersion-0]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPathEx-1]
Result=1
svDir=' '
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-MyAskPath2-3]
Result=1
svDir=C:\Progra~1\MatlabR13.1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdStartCopy-0]
Result=1
[Application]
Name=Solutions for Control
Version=4.1
Company=dSPACE
Lang=0009
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SprintfBox-1]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SprintfBox-2]
Result=1
[{7F827FFB-4E30-41E3-A43D-F91194A11B02}-SdFinishReboot-0]
Result=6
BootOption=3
[{1076492B-32F1-4B31-96DC-2F0AA6C91347}-DlgOrder]
Count=0




Giz
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
You ran 'setup.exe /s' manually or via some deployment software?

Keep in mind that in order for 'setup.exe /s' to work with a response file, you're writing the setup.log to the same directory as setup.exe, thus you'll need write access to it.

The bottom line is that 95% of the time (assuming that your .iss file is properly created), adding the /f2 command to your command line and pointing the log file locally fixes the problem.
Answered 03/07/2006 by: Bladerun
Green Belt

Please log in to comment
0
tnx. i actually ran the setup.exe /s manually and also pointed to where the iss file is but still not installing.

giz
Answered 03/08/2006 by: gizmolala
Third Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
Make sure none of your files are Read Only.

Make sure that the ID you are using has the appropriate right.
Answered 03/09/2006 by: olaybolx
Yellow Belt

Please log in to comment
0
What does your log say? If the install failed, the log should give you an error code.
Answered 03/09/2006 by: usachrisk
Purple Belt

Please log in to comment
0
Error log reporting value 3
Answered 03/13/2006 by: gizmolala
Third Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
ORIGINAL: gizmolala

Error log reporting value 3


Look here: http://itninja.com/blog/view/command-line-access-to-wmi-in-xp0

Apparently your setup.iss isn't complete. Unfortunately .iss files do not always work.
Not every programmer designed their setup to fully support silent installations.
I for example just had a .iss file where I got error -12, wrong order of windows...

BUT just for the sake of having tried everything you did check using setup.exe /s /f1"path\to\setup.iss"?
Answered 04/07/2006 by: KPrinz
Fourth Degree Green Belt

Please log in to comment
-1
1.When should we need to create response file& what is the use of it.

2.How to create a response file?

Answered 08/16/2017 by: @Imran9
Yellow Belt

Please log in to comment