Has anyone deployed and silently installed Microsoft Project 2007 using the KBox? I was able to customize the MSP and zipped the files and successfully distributed the files to the client machine but I can't get the setup to run it briefly puts up a screen saying it's installing but nothing is installed and I don't have any errors that I can see.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Can you post the log file created by your MSI?
Answered 01/26/2011 by: dyehardfan
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
I don't have one that I can see. Do you know what command I should use? I tried running the setup.exe and the MSP and now I am trying the PjProWW.MSI and getting a Windows Installer error "This installation package could not be opened. Verify that the package exists and that you can access it, or contact the application vendor to verify that this is a valid Windows Installer" I could be totally doing the wrong thing I am new to the software installs on KBox.
Answered 01/26/2011 by: cmeisinger
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
See if this link helps any: http://blogs.technet.com/b/office_resource_kit/archive/2009/01/29/configure-a-silent-install-of-the-2007-office-system-with-config-xml.aspx

It's not directly related to pushing it from the KBOX but the theories should be just about the same.

I think your command line would looks something like: setup.exe /config config.xml or setup.exe /adminfile whatever.MSP /config config.xml if you're using the MSP.
Answered 01/26/2011 by: dyehardfan
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
I have used those commands and the Setup Controller Command Lines box keeps popping up on the client after the files unzip. There are no error in the log but the install is not running
Answered 01/26/2011 by: cmeisinger
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
In Distribution, under Managed Installations:

For Project 2007, you need to "configure manually" otherwise it won't. It's stupid, but it works.
Answered 02/08/2011 by: londeaux
Green Belt

Please log in to comment
0
Answered 02/09/2011 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Thanks Londeaux I am using the Configure Manually and nothing is working I can't figure out if something is not right with the MSP file or what. I have tried using the config as well and still it won't work.
Answered 02/09/2011 by: cmeisinger
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
Yeah VBScab I know and there is no information there...thanks anyway
Answered 02/09/2011 by: cmeisinger
Orange Senior Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity