Hello..

I have a package which installs fine and also works fine...but everytime the system is rebooted...the package starts to self heal itself...
I don't understand this because after the initial install...the package works fine...so..definitely its not missing any important dlls or reg...this happens only after reboot of the machine...

Looks like some kind of log file...or something...
Could anyone please let me know how could I find out what the problem is....did anyone encounter anything like this before..?

Any suggestions would be highly appreciated.

Regards.

Prash
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Check and see is you have captured anything in the lastgood folder. Also look for temp files - these may get deleted after reboot resulting in self-healing
Answered 08/24/2006 by: meenasm
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hello..

Yes, I have captured couple of files in the LastGood folder of Windows Folder...but I did try to delete the folder,..then while installation it gives...Internal error....so what could I do with the LastGood Folder..?

Any suggestions will be highly appreciated.

Regards.

Prash
Answered 08/25/2006 by: praschat12
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
The last good should definitely be removed from the package - look for any related registry keys - those should be removed too. What internal error are you getting?
Answered 08/28/2006 by: meenasm
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hello..

I get

Internal Error 2617. Folder_INF

...there are 2 files inside that LastGood Folder having component as Folder_INF...as I delete that...I get this error while installation..

Any suggestions will be higly appreciated...!!

Thanks..

Prash
Answered 08/29/2006 by: praschat12
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hello..

Yeah...there was a component left over in the table...deleted that..now it works...Thanks a lot for all the help..

Regards.

Prash
Answered 08/31/2006 by: praschat12
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity