Hi,

Has anyone had problems registering fonts with softgrid? I've sequenced an application which (upon installation) registers a font (OSIMBO.FON). With the sequenced app I keep getting the error that the font is'nt correctly installed. When I start explorer and regedit from the sequence I can see the font but the app still complains about it. When I click on the font in explorer, I get the error that it isn't a right font file.
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Hi,

You can create a custon action calling a BAT file usgin the commands bellow

set currentdir=%~dp0
copy %currentdir%fontname c:\winnt\fonts /y

Regards
Marcelo
Answered 02/27/2007 by: bobcapilontra
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
If you are using Terminal Server SoftGrid client, that version does not virtualize fonts even if they are present in package. Only desktop client do fonts virtualization.

/Kalle
Answered 02/27/2007 by: ksaunam
Orange Senior Belt

Please log in to comment
0
Thanks for you responses.

I searched a little further and I saw the application is a 16 bits app which runs with ntvdm. I tried to copy the font from a cmd which runs in the sequence (pre launch) but then the font is in use. In explorer I then see the font as a shortcut (based on the icon i see) and I can view it. The app stil doesn't work.
I don't use the ts client and run it on XP SP2. Installing the font outside the sequence does the job but that's not what I prefer because i then need two things (a sequence and something to install the font).

Thanks,
Ronald.
Answered 02/28/2007 by: SGNewbie
Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity