I am attempting a scripted install (Windows 7 32bit) on a Panasonic Toughbook CF-30. When I push it out, the laptop is able to see the KBOX. It goes through the WindowPE initialization. I am a little new at this, so I hope I have the next part right. It appears that WindowPE is being pushed out (Windows 7 is not installing yet). I then get a Windows boot screen, it looks just like Windows 7 is booting up. It then looks like it is deleting the partition, creating a new one, and formatting. However, I still have not seen the Windows 7 install/setup screen. It then displays Windows is starting up. I then get an error that says I am missing a driver critical to system boot. If this error did not pop up, I would expect to see the Windows installing screen with the progress bar at the bottom. I am trying to figure out my problem. I assume I am missing a WindowPE driver because the Windows 7 drivers don't install until later. Dell Kace gave me supplemental driver pack to install in the KBOX Boot Environment but that did not fix the problem.

I tried calling Panasonic, and the guy was basically rude. I was hoping he could give me some guidance on hardware the laptop uses. Does anyone have any insight into my problem? Do you think it is a Window PE or Windows 7 driver problem? Has anyone successfully scripted a Panasonic Toughbook CF-30? I can upload images if that will help. Thanks for your help in advance.

Kurt
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
This has been addressed many times in the K2000 Forums. Here is a good article that covers the entire issue though: http://itninja.com/question/deploy-executable-file-through-package49&mpage=1&key=overharvest&#69386
Answered 12/10/2010 by: cblake
Red Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity