Alright I've read like a million posts on Office 2007 but I have no idea what the installation is doing what it's doing.

Ive got a package setup (via Enteo V6) to call the Setup.exe /adminfile xxxx.msp It calls it with no problems and installs all the components but the only component that will launch is Excel 2007. Word and Power Point, even Outlook if I click on them they ask if I want to launch via Safe Mode I say yes and it just closes out - the next time I launch it asks if I want to run a detect and repair again same process.

Now I did run the setup.exe manually just to make sure my install was valid and it is.

So I'm open to suggestions.

FWIW - This is Windows XP Professional w/ SP3
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Well I figured out the road block I think. There is a feature to turn on "Office Tools" when I go into Add/Remove. Now on my MSP file I said to install EVERYTHING. Click on the parent and then said Run ALL from my computer. Now this option is deselected in install.

Any way to make this option be installed while the rest is? As soon as I add it in Word launches right up.
Answered 10/07/2010 by: NVMY03ION
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
0
Anyone Ideas???
Answered 10/07/2010 by: NVMY03ION
Senior Yellow Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity