/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
I'm new to SMS 2003 and I'm having an error that cannot resolve and need help:

[/align]The content for the package "MST000D5" - "8" could not be located. This SMS client will no longer attempt to locate this content. Possible cause: The package source might not be available on any distribution servers. Solution: Use the Manage Distribution Points wizard to distribute the package to a distribution point. [/align]
CAS.log file shows this:
<![LOG[Requesting content MST000D5.17, size(KB) 338, under context S-1-5-21-2379939176-3336089540-2505702326-32012]LOG]!><time="16:52:21.561+240" date="07-21-2010" component="ContentAccess" context="" type="1" thread="3592" file="contentaccessservice.cpp:398">
<![LOG[LS job {B50EF9C7-A40E-475F-8FCB-3F3FFC2A01F0} submitted to get DP locations for content MST000D5.17]LOG]!><time="16:52:21.701+240" date="07-21-2010" component="ContentAccess" context="" type="1" thread="3592" file="locationcontentrequest.cpp:453">
<![LOG[Successfully created location request {E4D88406-39DC-4850-A61A-73B29EE21D69} for content MST000D5.17]LOG]!><time="16:52:21.717+240" date="07-21-2010" component="ContentAccess" context="" type="1" thread="3592" file="locationcontentrequest.cpp:471">
<![LOG[Location update from LS for content MST000D5.17 and location request {E4D88406-39DC-4850-A61A-73B29EE21D69}]LOG]!><time="16:52:21.920+240" date="07-21-2010" component="ContentAccess" context="" type="1" thread="2940" file="locationcontentrequest.cpp:530">
<![LOG[No matching DP Location found]LOG]!><time="16:52:21.920+240" date="07-21-2010" component="ContentAccess" context="" type="1" thread="2940" file="locationcontentrequest.cpp:538">
<![LOG[Releasing content request {E4D88406-39DC-4850-A61A-73B29EE21D69}]LOG]!><time="16:52:21.967+240" date="07-21-2010" component="ContentAccess" context="" type="1" thread="3592" file="contentaccessservice.cpp:672">
<![LOG[Canceling LS Job {B50EF9C7-A40E-475F-8FCB-3F3FFC2A01F0} for content MST000D5.17]LOG]!><time="16:52:21.967+240" date="07-21-2010" component="ContentAccess" context="" type="1" thread="3592" file="locationcontentrequest.cpp:488">

Any ideas?
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
And to give soem more details, the package is at the DP location and I also checked if the Advanced Client settings on my advertisement is NOT set to "Do not run program".
Answered 07/21/2010 by: dhristov2010
Yellow Belt

Please log in to comment
0
Hey Mate,
1 just for a check , can you browse to your DP where your package is?

2 Check : Under Advertisements Properties --> Distribution Point Settings
Answered 07/22/2010 by: Ram
Senior Purple Belt

Please log in to comment
0
Hey Ram,
1. Yes, I can browse and I see my packages.
2. Under ADvertisements Properties I have only General tab and Security. No DP settings there.

After I read lots of posts here on similar problems and tried quite a few things I finally resolved it by deleting my advertisement, Initiated Action from the client on "Machine Policy" and recreated the Advertisement. I have no idea what might have caused that client was not able to download the package...
Answered 07/23/2010 by: dhristov2010
Yellow Belt

Please log in to comment