Hi,

Currenlty I am working on creating msi wrapper for Checkpoint SecuRemote VPN-1 SecuRemote application version 5.6. The Problem i am facing is when i copy the source files to C:\windows\temp inside the wrapper and execute the msi wrapper i am getting the error as error in extracting the source file. But when when i copy the source files to C:\windows\system32 inside the wrapper and execute the msi wrapper it is working fine. Could any one guide why the msi wrapper is not working when i copy the source files to C:\windows\temp?

Many Thanks in advance.

Kind Regards,
Yuvaraj
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Yuvaraj,

In XP C:\Windows\Temp is a protected system folder, so it's essentially off-limits for day-to-day use. My guess would be the account you're using to do the installations does not have write access to this folder. I'd suggest using C:\Temp or the %TEMP% (as in the environment variable) folder of the installing user...

Rgds,

PJ
Answered 06/20/2010 by: pjgeutjens
Red Belt

Please log in to comment
0
Please try to remember that this forum deals with errors returned by the Windows Installer engine (see the 'MSI Errors' link at the top of the page for examples) and not general errors with packages. A moderator may move the thread to the correct forum, 'Package Development'.
Answered 06/21/2010 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment
0
Hi ,

Apologies VBScab. Still when i try to use C:\temp it is not working. I think due to permission issue i am facing this issue.

Thank You.
Answered 06/21/2010 by: Yuvaraj_Subramanian
Senior Purple Belt

Please log in to comment
0
Use %temp%, that's the user temp folder. Permission issues with that folder are very unlikely.
Answered 06/22/2010 by: Rheuvel
Brown Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity