I am trying silent installation for the past 2 days for Maple 14.

I've created an answer file and placed it on the network along with the setup. Now when I run the setup it stops in the middle and gives a Java error.

Then I used AdminStudio and converted the file to an MSI. This works fine and installs the application however when I run it from the client machine it starts configuring Maple and then then look for the MSI file in temp C:/WINDOWS/Temp/xxxxxx.

I am using Altris 6.9 for deployment.

The setup is running fine if ran directly from the network source.

Any help would be greatly appreciated!
0 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.

Answers

0
Hi geeku! Here's what I do to make it work. By the way we use a network license server here.

1- Using 7zip a create a self extracting zip file of the CD and copy this file on the target.
2- Then I launch the extraction like this C:\Temp\CD.exe -y -o"C:\"
3- Create an automatic response file "installer.properties" which should contains something like this.

INSTALLER_UI=SILENT

#Choose Install Folder
#---------------------
USER_INSTALL_DIR=C:\\Program Files\\Maple 14

#Choose Install Set
#------------------
CHOSEN_FEATURE_LIST=Maple,Watcom
CHOSEN_INSTALL_FEATURE_LIST=Maple,Watcom
CHOSEN_INSTALL_SET=Full In

#Install Desktop Shortcuts
#-------------------------
DESKTOP_SHORTCUTS=\"\",\"No\"
DESKTOP_SHORTCUTS_1=
DESKTOP_SHORTCUTS_2=No
DESKTOP_SHORTCUTS_BOOLEAN_1=0
DESKTOP_SHORTCUTS_BOOLEAN_2=1

#Choose Watcom Install Folder
#----------------------------
WATCOM_INSTALL_FOLDER=C:\\watcom-1.3

#Choose the Type of Licensing
#----------------------------
LICENSE=\"\",\"Network License\"
LICENSE_1=
LICENSE_2=Network License
LICENSE_BOOLEAN_1=0
LICENSE_BOOLEAN_2=1

#License Server
#--------------
LICENSE_SERV_1=my.server.com
PORT_NUM_1=27001

4- Launch the installation with this command:
CD\Windows\Disk1\InstData\VM\Maple14WindowsInstaller.exe -f C:\CD\Windows\Disk1\InstData\VM\installer.properties

Hope it helps you!
GBoucher
Answered 12/18/2010 by: GBoucher
Orange Senior Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity