/bundles/itninjaweb/img/Breadcrumb_cap_w.png
Hi Ppl
I have a MSI file, which i install goes fine. But my problem is that, when i Launch/start the applikation, it ask for the Licens Key and i want to add the licens key in the MST, and dont know how to solv this problem. I have tried to add the lisence key in the MST file, but it dont work.
I hope someone can help me out.

Thnx

/sks
0 Comments   [ - ] Hide Comments

Comments

Please log in to comment

Rating comments in this legacy AppDeploy message board thread won't reorder them,
so that the conversation will remain readable.
Answer this question or Comment on this question for clarity

Answers

0
Hi SKS

Have you tryed to insert the licene key into the registry after the installation.
Answered 05/24/2008 by: cfj
Yellow Belt

Please log in to comment
0
hi cfj

No i havnt tried that, but even when i start the program, type the licens key, i dont see any entry in the registry,
so i am kind of blank. I have tried to take a snaphot of when i start/launch the program , but all what i get is xml files and couple of registry and non of them is containing the licenskey ......really dont know what to do..[8|]
Answered 05/24/2008 by: SKS
Orange Belt

Please log in to comment
0
Use procmon to identify what is being changed when you put the license key into the dialog.

What app is it ?
Answered 05/25/2008 by: reds4eva
Second Degree Blue Belt

Please log in to comment
0
Thanx for the info Reds4eva .
I solved the prob to make a snapshot of the hole application.
I will try procmon, next time.

/sks
Answered 05/26/2008 by: SKS
Orange Belt

Please log in to comment
0
No, no, NO! Would put sticking plaster on a fractured skull? Put wallpaper over a 2-inch crack in a supporting wall?. Do NOT snapshot vendor-supplied MSIs, unless you absolutely have to, which is a rare event indeed.
Answered 05/27/2008 by: VBScab
Red Belt

Please log in to comment