I have a Dell Latitude 3189 that load the dots but goe's back to the menu in the k2000.I'm usin a Dell USB to Ethernet (installed the drivers) I tried all the different BIOS versions available. Tired re building the KBE Win PE 10.

Same problem.

Bios is set to Legacy mode.

Any suggestions?

2 Comments   [ + ] Show Comments

Comments

  • We have experienced something similar. I had to manually add chipset drivers, storage drivers, and network drivers into the KBE.
  • I haven't seen it myself, but recently a technician reported the "not enough memory" problem for a Dell laptop (I forget the exact model). My plan to try to solve is the same as jboling's, but I haven't done it yet.
Please log in to comment

Answers

1

Hi

Thanks for the infos.

Tried all that but still the same.

Tried to see the error message but its too fast. Seems to be something about not enough memory...

Answered 05/18/2017 by: psaussey
Senior White Belt

Please log in to comment
1

Hi

Thanks for the infos.

Tried all that but still the same.

Tried to see the error message but its too fast. Seems to be something about not enough memory...

Answered 05/18/2017 by: psaussey
Senior White Belt

Please log in to comment
0
Make sure you followed this Article: https://support.quest.com/kace-systems-deployment-appliance/kb/184391

If the machine is in UEFI, please format the drive in FAT32 or NTFS for Legacy BIOS.

Make sure the USB capacity is 4GB or Tty another USB brand.

If you see any error, or screenshot that is useful, I am sure after the..................................................................................................................... lines it pops up an error, but it is too fast to see maybe capture with your smartphone a video, and use VLC slow playback, an error must be there
Answered 05/17/2017 by: Channeler
Blue Belt

Please log in to comment
Answer this question or Comment on this question for clarity